+31 (0)85 4017891 mail@dailyops.com

DailyOps: Betty Blocks-partner en -specialist

Ook al ben je geen developer en heb je nog nooit een regel code geschreven, met Betty Blocks bouw en beheer je zelf supermakkelijk maatwerk-applicaties. Een No-Code Citizen Development platform noemen ze dat.

Je eigen applicaties maken die perfect op de processen in je organisatie aansluiten, is handig. Beschikbare developers zijn namelijk lastig te vinden. En omdat mensen op de werkvloer zelf met de ontwikkeling bezig zijn, is de vertaling van de business naar de developers geen issue meer.

De belangrijkste voordelen van het Betty Blocks platform:

  • Eenvoudig op maat te configureren voor elk uniek bedrijfsproces
  • Snelle time-to-market, go-live binnen een paar weken
  • De applicaties zijn standaard responsive opgezet en voor alle apparaten geschikt
  • Gehost in de cloud, dus geen investering in hardware, software of eigen hosting
  • Strikte veiligheid door ISO 27001 gecertificeerd platform

No-Code platform, dus helemaal geen developers meer nodig?

Het doel van Betty Blocks is dat iedereen in 2023 zelf een applicatie kan bouwen. Onze ervaring met het platform tot dusver is dat iedereen die een gezonde dosis logica bezit, inderdaad in no-time een simpele applicatie op kan zetten. Spannender wordt het wanneer je ingewikkelde berekeningen moet maken, een custom front-end gaat bouwen of koppelingen met externe systemen wilt leggen.

Heb je die kennis niet in huis of kun je er geen tijd voor vrijmaken, dan zijn wij er om jouw organisatie verder te helpen. We bijten ons graag vast in je unieke processen en uitdagingen en maken goed werkende oplossingen. Samen vormen een team waarin iedereen vanuit zijn specifieke rol maximale waarde toevoegt aan het project.

Perfecte tool voor een Agile projectaanpak

Het Betty Blocks-platform is zeer geschikt voor projecten met een Agile-aanpak. Het is de ideale tool om in korte iteraties complete stukken functionaliteit te ontwikkelen. Elke sprint duurt één of twee weken. Aan het eind hiervan levert het team werkende functionaliteiten van de applicatie op. Door deze in gebruik te nemen, ontstaan nieuwe en waardevolle inzichten voor volgende sprints.

Over de inrichting en ontwikkeling van het platform zelf hoeven we ons geen zorgen te maken. We kunnen ons dus vanaf dag één  bezighouden met maatwerk: een applicatie die volledig past bij jouw bedrijf. Dat betekent dat er vaak al na een paar sprints een werkende versie staat. Helemaal in lijn met onze filosofie: “release early, release often”.

Begeleiding op maat van jouw organisatie

Een applicatie is nooit af. Na oplevering volgen er vanzelf nieuwe inzichten en wensen. Jouw bedrijf staat ook niet stil, toch? Sommige wijzigingen of nieuwe functionaliteiten kun je zelf doorvoeren, of een van je collega’s. Wel zo efficiënt. We trainen je organisatie om dat te kunnen en begeleiden jullie hierin. En mocht het toch niet lukken, geen zorgen. Ons supportteam staat altijd klaar om alsnog bij te springen.

Boek een demo - ervaar de kracht van het platform!

Benieuwd of het Betty Blocks platform aansluit op de processen binnen jouw organisatie? We komen graag langs voor een demo. We werken ter plekke een case uit en laten je de kracht zien van de software. En onze aanpak!

Contact

DailyOps is gevestigd in Haarlem en Delft.
Schoterbosplein 14A
2023 TP Haarlem
Marshalllaan 2
2625 GZ Delft

Vraag een gratis demo aan. We komen graag langs!